| jedi_8834 a întrebat:

Am fost joi ce tocmai a trecut la dentist, si mi-a pus un pansament cu arsen la dintele ce trebuie reparat, Problema e ca pansamentu mi-a cazut astazi,
si urmatoarea programare e joia care urmeaza pentru scoaterea nervului.
E grav? si daca da cate de grav si ce as putea face in legatura cu asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| jedi_8834 explică:

Multumesc..mam linistit deocamdata.

| faramatania a răspuns:

Nu prezintă nici un grad de risc, pansamentul a fost provizoriu.Este ok. Aşteaptă liniştit, ziua programata pentru continuarea tratamentului.laughing

| AiEnmaYuuki a răspuns:

Nu e nimic daca ti-a cazut pansamentul, asta daca nu te doare.In cazul in care ai durere, ai putea merge la farmacie sa-ti cumperi arsen si sa-ti pui tu singur un pansament.Stai linistit. Daca doctorul nu ti-a spus nimic in legatura cu ce se va intampla daca iti pica pansamentul, inseamna ca nu ai de ce sa te ingrijorezi.Mult noroc joiwinking

| Senyorul a răspuns:

Nu e grav... nu conteaza ca a cazut... dar dupa ce iesi de la medic timp de 2 ore nu trebuie sa mananci nimic. Nu-ti face griji e totul in regulawinking