| ჯpLaNe a întrebat:

am fost la mare in weekend si cand m-am intors acasa eram rosu ca racu... m-am cojit pe umeri si dupa am mers la aqua magic si mam bronzat pe stratul nou de piele si dimineata mi-au iesit niste basici... Ce pot sa fac sa scap de ele?

(am 2 basici)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IryLoveShadow a răspuns:

Le poti da cu pudra mentolata sau crema mentolata. si eu am patit la fel anul trecut, pielea mea e foarte sensibila si se arde usor la soare. incearca sa te dai cu ce tiam spus si daca nu merge asa, punetii batiste ude si reci pe spate peste noapte. sper ca te-am ajutat
funda?
puppy dog eyes :p

| victorandrei a răspuns:

Exista creme pentru arsuri de genul asta, nu mai sta la soare asa mult... te trezesti cu afectiuni ale pielii mai tz

| Ani1233 a răspuns:

Pai du-te la doctor...iti va da medicamente si poate ai facut alergie

| KellyGreen a răspuns:

Offf, pai daca te duci la plaja fara sa te dai cu protectie adecvata. Bubitele sunt o reactie a pilelii, dupa ce te'ai ars trebuia sa stai sa te cojesti pe tot corpul si dupa sa mergi la aqua magic si acolo cu o crema cu protectie de 50. ilelea ta era foarte sensibila deoarece nu s-a bronzat si bronzul e ca o protectie impotriva soareleui insa dupa ce pielea se arde, ea devine foarte sensibila si cel mai rau lucru e sa o expui din nou la soare, acele basici sunt niste reacti, da'ti cu niste creme calmante, si cand iti faci dus sa incerci sa iti faci cu apa calda spre rece si sa nu iti mai expui corpul la soare o perioada.