| edytZzza a întrebat:

am fost la un consult ORL pentru ca aveam nasul infundat si doctorul mi-a spus ca am cornetele nazala inflamate si mi-a dat un tratament cu nasonex o luna... Am terminat tratamentul si nu a aparut nici o schimbare.
Stiti cum pot scapa de aceste cornete inflamate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Mergi IAR la acel medic pentru un control de evaluare şi, cel mai probabil, îţi va schimba tratamentul!

Toate cele bune.

| Deliiiia a răspuns:

Ce senzatie ai mai exact? Poate mai este o alta cauza sau solutia nu a fost foarte concentrata. Ar trebui sa te prezinti din nou medicului sa-i prezinti simptomele.

| somebodythatiusedtoknow a răspuns:

Se poate sa nu functioneze niciun tratament de acest gen. Incearca colargol 1-3%. Se administreaza 1-2 picaturi in fiecare nara, maxim de 3 ori pe zi. Se gaseste preparat in farmacie.

| edytZzza explică (pentru somebodythatiusedtoknow):

Stii cumva daca creeaza dependenta?

| somebodythatiusedtoknow a răspuns (pentru edytZzza):

Ce anume? Colargolul sau Nasonex? Ca sa fiu sigura ca iti raspund la intrebare, colargolul nu se administreaza mai mult de 5 zile (dar nu pentru ca ar provoca dependenta), iar Nasonex-ul, de asemenea.

| Paturica9 a răspuns:

Si eu am folosit Nasonex … Nu mi se pare chiar asa wow