| Gabriel2424 a întrebat:

Salut TPU, am fost la un dentist, acum 2 luni, aveam o măsea un pic crăpată si cariată, l-am întrebat daca poate sa mi-l salveze a zis ca da, in prima zi mi-a pus niște calciu, dupa a doua zi a umblat cu ustensilele lui, l-a curățat pus ceva in el si dupa 2 saptamani imi cade o parte din măseaua aia care o reparase, ce parere aveți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Buna

Lucrare de mana a doua.
Intai se curata locul, adica se indeparteaza partea cariata a dintelui, apoi se pune calciu sau ce altceva considera el de cuviinta, si poate dupa ce ti-a pus calciul pe dinte sa iti puna plomba pe partea crapata si locul lipsa datorita cariei care a fost indepartata.

Mergi la un alt dentist sau mergi inapoi la el daca consideri ca merita. Acum teoretic nu ar mai trebuii sa ii platesti nimic, pentru ca au trecut doar 2 saptamani de la intamplare.

| Mmn a răspuns:

Nu e neaparat lucrare proasta. Daca era tare cariata si cu cat a mai curatat el s-au subtiat peretii logic ca la o presiune mai mare..sau la mai multe in timp cedeaza.ori maseaua ori plomba pusa. Mergi inapoi si ii spui si ori iti face o reconstituire a maselei cu pivot si lasi asa.ori si mai rezistent face pe langa asta si o coronita.

| OaiProstEsti a răspuns:

O venit zana maseluta si tio furat dinti