| Anonimutza123 a întrebat:

happy am fost o săptămâna in spital din cauza unei toxiinfecții alimentare, si din prima zi inca sunt amețită, nu la fel de rau dar inca sunt, mi-au dat drumul ieri din spital, ma intrebam daca nu stiti cum as putea scapă de amețeala. Apropo, nu am primit vreun tratament dupa ce am ieșit din spital, as avea voie sa consum alcool? Nu in cantitate mare, bineînțeles. Funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum de te ai gindit la asa ceva? Alcolul este interzis. Ai stari de ameteala deoarece organismul este deshidratat epuizat după toxiinfectie, tu vrei sa o dai direct pe alcool? Maninca ceva usor o supă, si usor usor reincepe sa introduci si alt tip de mincare, dar nu incepe sa maninci totodata, ca o sa te intorci din nou in spital, alcolul nici macar nu trebuie sa existe prin preajma ta, doctorii ce ti au zis? Ce ai voie sa maninci? Intreaba i.

| Raducons a răspuns:

Nu are la ce sa faca rau, s-ar putea sa te ajute chiar.

| Uxellodunon a răspuns:

Ar trebui sa eviti consumul de alcool, multe medicamente interactioneaza cu alcoolul, uneori cu consecinte grave, insa poti sa citesti prospectul medicamentelor unde ar trebui sa scrie interactiunea cu alte substante, printre care alcoolul etilic.

| Anonimutza123 explică (pentru Uxellodunon):

Pai ideea este ca nu mi-au dat alte medicamente, nu trebuie sa iau nimic, in săptămâna cat am fost la spital am fost tratată cu antibiotice sa nu fac vreo infecție, in rest nimic