| Alex665 a întrebat:

Salut TPU, am fost racit acum vreo saptamana jumate iar de vreo zi m-a luat iar simptome de raceala tuse, nas infundat, durere in gat
E posibil sa fi racit iar in doar 1 saptamana? De mentionat ca si fumez (stiu ca scade imunitatea)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Da,este posibil.
Ia vitamine C, acelea care se dizolva in gura, cate 3 odată, de câteva ori pe zi.
Ceai de musetel cu miere si lamaie.
Teraflu de seara, cel cu galben, da somnolenta dar este eficient.
Sanatate,

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil că răceala s-a instalat mai înainte de o săptămână.

| Cealalta a răspuns:

Cel mai probabil nu ti-a trecut de tot și acum ai răcit din nou. Pentru imunitate poti lua vitamina D, este foarte bun.

| patrizia121 a răspuns:

Da incubatia virusilor dureaza in jur de 3-4 zile iar daca fumezi e si mai naspa la raceala pentru ca plamanii tai sunt afectati incearca sa iei niste decasept ibuprofen sau nurofen si SFATUL MEU E SA RENUNTI LA FUMAT! pe la 50 de ani o sa ai PLAMANII PRAF daca o tii tot asa stiu ca e greu dar merita. gandeste-te ce preferi sa te bucuri pe moment de niste tigari sau sa ai o sanatate de fier?