| cosminX a întrebat:

am gasit pe internet o chestie, cum ca din cauza laptopului poti ramane impotent. Acele unde de la wireless omoara spermatozoizi. Este adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctorandus a răspuns:

Undele WiFi nu produc nici impotenta, nici nimic altceva. Corpul nostru este atacat doar de radiatii ionizante.

Conform dr. Oz, testicolele sunt asezate ceva mai jos pentru a fi racorite. Caldura laptopului nu le face bine, de aceea sa nu tii laptopul in poala ca poate afecta fertilitatea.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu este adevarat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice unda si radiatie din lumea asta e nociva intr un fel sau altul, oricum nu ne putem feri de toate

| Oana92 a răspuns:

Daca ar fi sa ne luam dupa tot ce zic ei ca dauneaza ne-am sinucide in masa pentru ca tot ce facem, mancam, bem e cancerigen.

Si totusi oamenii nu mor numai de cancer...

| DNSK a răspuns:

Nu are nicio treaba. Se zice impotent, nu ipotent. Mai bine mai inveti, nu te mai gandesti la micutul din pantaloni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu numai de la wireless ci si undele emise de PC sau laptop. SI de asta se recomanda sa se stea cit mai putin la PC (laptop).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cauzele impotenţei sunt de altă natură, nicidecum din cauza laptopului.
Şi eu am laptop, aşa pot să zic şi eu că voi rămâne sterilă, aiurea!
Nu mai crede în toate prostiile!
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| Liliana1981 a răspuns:

Scade fertilitatea cica...treci la pc.