| Daiana177 a întrebat:

Salut tpu.Am hipotomie axiala, adica muschii spatelui meu nu sunt mai deloc tonifiati.Pe langa asta, am scolioza, iar ca recuperarea mea sa mearga cat mai bine si sa am rezultate cat mai bune trebuie sa mi tonifiez muschii. Daca stiti niste exercitii pentru spate, care nu pun presiune pe coloana m-ar ajuta enorm.(pot fi si cu gantere sau corzi elastice)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| vclaudiu7 a răspuns:

Sincer, iti recomand sa alergi foarte mult, nu neaparat la sala, cel mai indicat pe afara si sa stai cat mai mult cu spatele drept. Pe langa asta, daca ai nevoie de un antiinflamator perfect iti recomand uleiul de cannabis. Poti sa gasesti pe legalize it cu rol de antiinflamator si retrage absolut toata durerea. Sanatate!