| Lukasz a întrebat:

Am in gat, dupa amigdalite, pe acolo pe unde merge mancarea 3 puncte de 1 cm. Sun tpuncte asa ca pielea cu punculete galbene in ele. Iar mai jos, tot pe unde merge mancarea sunt multe punctulete galbene iar cand expir simt ceva rece acolo si foarte deranjant. Febra nu am facut. Inca nu sunt sigur daca e puroi sau mucoasa. Nu ma doare in gat, cand inghid insa simt recele ala acolo care ma scoate total din minti. Daca nu am temperatura are rost sa iau antibiotic? Mama mea nu poate veni cu mine la medic deoarece are un bebe de doar 1 luna, tatal si unchiul meu sunt plecati, medicul de familie din sat la noi (locuiesc la tara) e paralel cu situatie, cauta informatii pe google. Iar cel mai apropiat medic e la oras la vreo 19 KM distanta si nu am cu cine merge.
Sunt nervos, este vara, cald afara iar eu stau in casa.
Ajutati-ma va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| XD_Allexutzu_1999 a răspuns:

Singurul lucru pe care il poti face e sa mergi la medic neaparat. Si chiar daca mama ta are un bebelus de o luna trebuie sa mearga cu copilul ei la medic. Sau macar o vecina din sat, cineva. Cu cat stai mai mult cu atat o sa fie mai rau.

| Miss124 a răspuns:

Mergi la doctor!