Stai linistit ca nu esti unicul caz . Multi am patit-o.Nu prea ai ce sa-i faci pentru ca este in gura(in partea obrazului).Iti recomand sa astepti pana trece si sa mananci in cealalta parte, efitand zona care te doare. Bunica-mea zicea ca e bine sa bei ceai pentru asa ceva, dar sincer pe mine nu m-a prea ajutat ceaiul, deci lasa-l sa treaca.
Înmoaie un pansament in oțet si tinel acolo unde te doare. Repetă asta de cateva ori pe zi si o sa treacă. Ustura un pic dar nu exagerat. Funda?
Cel mai probabil e o afta care trece cam intr-o săptămâna la mine cel puțin dar na poate sa difere in funcție de persoana. Pentru a grăbi vindecarea aftei poți merge la farmacie și sa o intrebi dacă are ceva soluție de afte nu mai știu cum se numește dar știu ca sunt foarte bune și ajuta la vindecarea aftei. In rest încearcă sa nu te "băzăi" și cam atât. Mama am scris atat de mult zici ca vorbim de cancer
Incrarca glicerina. O gasesti la orice farmacie si nu e scumpa. Are gust dulce si te va ajuta cu siguranta. Sper ca te-am ajutat!
AidaCR întreabă: