| spidy a întrebat:

am inceput de o saptamana sa iau untura de peste (omega 3-6-9) are vreun efect? vreau sa ma ingras si am zis sa incerc si calea asta.va rog sa imi spuneti daca la voi a avut un efect! funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu te ingrasa comprimatele cu untura de peste, ele ajuta altfel organismul - ai informatiile pe ambalaj sau in prospect. Ca sa te ingrasi e nevoie sa mananci mai mult, si ajuta si efortul fizic pentru un organism mai puternic si sanatos.

| spidy explică (pentru cristacheceliute):

Multi ziceau ca untura de peste ingrasa...pe alte forumuri am citit ca omega 3-6-9 ajuta la slabire.nu stiu ce sa mai cred. vreau sa ma ingras.am 1, 75 si 60 kg.(18 ani).si iau de o saptamana de 3 ori pe zi omega...

| cristacheceliute a răspuns (pentru spidy):

1,75/60 kg mi se pare ok, urmatorii ani oricum se vor adauga cateva kg! Mai degraba ai lucra masa musculara un pic.