Unii au baut atat de multa bere incat nu au mai ajuns la sala dar s-au umflat muschii pe ei.Au facut scandal in local.Nu iti dai seama ca alcoolul nu face bine atunci cand faci sport?
Fals! Nu am mai auzit de asa ceva. suna absurd! cea mai buna solutie de a dez muschii este mincare sa natoasa+exercitii fizica diferite!
Te-a pacalit cineva ca sa-i faci o cinste inainte de a te duce la sala.
Sa nu bei bere sau orice cu alcool inainte, in timpul sau dupa antrenament nu-ti face deloc bine, pentru ati dezvolta muschii:
1. mananca sanatos, putine grasimi (carne slaba, branza slaba, oua - eventual numai albusul, lactate, legume, fructe etc) si ia si niste vitamine+minerale,
2.antreneazate corect cu exercitii adaptate pentru varsta pe care o ai, nu fa de capul tau, exista posibilitatea sa-ti tasezi coloana si alte complicatii daca executi exercitii incorect si cu greutati foarte mari.
3. Odihneste-te, odihna este un factor foarte important pentru dezvoltarea musculaturii.
Berea daca tii neaparat poti sa o bei in cantitati moderate cu prietenii la o terasa in timpul liber, eu am consumat o bere foarte de buna de curand, se numeste Hacker Pschorr, ti-o recomand, o gasesti in majoritatea locatiilor din centrul vechi si o poti comanda online de aici http://www.berebavareza.ro.
anonim_4396 întreabă:
Anonimulgrr întreabă: