anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.. am inteles ca daca beau bere inainte de antrenamentele la sala cica mi se dezvolt muschi mult mai repede. nu stiu daca e adevarat si as vrea sa aflu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Cineva te-a pacalit! Nu are nici o legatura una cu alta!
Bafta!

| darrio2007 a răspuns:

Unii au baut atat de multa bere incat nu au mai ajuns la sala dar s-au umflat muschii pe ei.Au facut scandal in local.Nu iti dai seama ca alcoolul nu face bine atunci cand faci sport?

| marsy a răspuns:

Fals! Nu am mai auzit de asa ceva. suna absurd! cea mai buna solutie de a dez muschii este mincare sa natoasa+exercitii fizica diferite!

| JuLien a răspuns:

Daca bei bere faci burta...nu muschiraised eyebrows

| anon2367534564396 a răspuns:

Te-a pacalit cineva ca sa-i faci o cinste inainte de a te duce la sala. laughing

| cezar_9267 a răspuns:

Sa nu bei bere sau orice cu alcool inainte, in timpul sau dupa antrenament nu-ti face deloc bine, pentru ati dezvolta muschii:
1. mananca sanatos, putine grasimi (carne slaba, branza slaba, oua - eventual numai albusul, lactate, legume, fructe etc) si ia si niste vitamine+minerale,
2.antreneazate corect cu exercitii adaptate pentru varsta pe care o ai, nu fa de capul tau, exista posibilitatea sa-ti tasezi coloana si alte complicatii daca executi exercitii incorect si cu greutati foarte mari.
3. Odihneste-te, odihna este un factor foarte important pentru dezvoltarea musculaturii.

Berea daca tii neaparat poti sa o bei in cantitati moderate cu prietenii la o terasa in timpul liber, eu am consumat o bere foarte de buna de curand, se numeste Hacker Pschorr, ti-o recomand, o gasesti in majoritatea locatiilor din centrul vechi si o poti comanda online de aici http://www.berebavareza.ro.