anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am luat pastila de a 2 a zi în 1 noiembrie, mi-a venit sangerare vreo 6 zile destul de abundenta in a 46 zi a cm, de atunci nu am mai avut ciclu si am 3 teste de sarcina negative, toate efectuate corect dupa 21 de zile altul chiar după 6 săptămâni, oare de ce nu vine menstruatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat posibilitatea cat mai ales probabilitatea ca in cea de a 46-a zi a ciclului menstrual sa fi fost in una din cele circa 4-5 zile care formeaza PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, a fost extrem de mica, infima... spre aproape IMPOSIBILA.
Orice fata/femeie in cazul in care are ciclu menstrual de tipul NEREGULAT si din acest motiv NU are cum/de unde sa stie daca in acel moment este FERTILA, ar trebui sa fie corect informata si documentat pentru a sti ca intr-o astfel de situatie PRIMA DATA isi cumpara un TEST DE FERTILITATE si OVULATIE cu ajutorul caruia determina/stabileste cu o precizie de peste 97-98% daca in acel moment rezultatul este POZITIV si este FERTILA, iar daca rezultatul testului este NEGATIV atunci in mod absolut sigur/cert este INFERTILA.
In functie de rezultatul obtinut femeia stie precis daca exista posibilitatea sa ramana insarcinata sau NU.
Se poate aprecia ca in proportie de peste 98-99% ai folosit acea pastila contraceptiva, INUTIL, FARA ROST si IRESPONSABIL.
Multa sanatate! (fiindca vei avea nevoie de asa ceva... garantat)

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pentru ca ai facut o prostie cît tine de mare, de ce ai luat pastila de a doua zi? Aia este bombă hormonală te ai dereglat rau, acum asteapta sa se refaca organismul, numai lua pastile aiurea, faci sex suporti consecinte, spune i sa foloseasca prezervativ ca te distrugi cu pastile luate de capul tau, ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Menstruatia nu mai vine din cauza efectelor secundare produse de pastila de a doua zi. El va fi in deriva pe urmatoarele 6-12 luni asa cum este avertizat in toate prospectele cu efectele dramatice si dezastruoase pe care le produce.
O asemenea pastila se ia 1 singura data in viata din cauza efectelor ei nocive.
Pastila de a doua zi este o bomba hormonala care-i capabil sa distruga un ovul fecundat dar si sa produca o adevarata furtuna in corpul uman, afectand sistemul hormonal si chiar organele reproducatoare.

| Teo29 a răspuns:

Este dereglare pe o perioada lunga de timp datorita pastilei de a 2 zi. Pe viitor, faceti-o mereu protejat!