| VladEXPLORE a întrebat:

Salut TPU, am luat un xanax de 1mg (cea mai mare doza care se gaseste la noi), de la cineva care le ia in scop medical, insa eu l-am luat in scop recreational.

Au trecut doua ore de cand l-am luat si nu simt absolut niciun efect.
Am citit undeva ca daca ai o rezistenta mare la alcool ai si la xanax deoarece afecteaza acelasi receptoe GABA, eu am o rezistenta mare la alcool, insa totusi va intreb.

De ce nu simt niciun efect? Nu vreau raspunsuri in care spuneti sa nu mai iau pentru ca este prima si ultima data cand iau, eu doar experimentez diferite substante.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| outsidethebox a răspuns:

Pentru ca daca ai o rezistenta mare la alcool ai si la xanax deoarece afecteaza acelasi receptoe GABA, iar tu ai o rezistenta mare la alcool!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

De ce ai experimenta diverse substante? Ai probleme mentale?
Asa ceva nu este indicat nici unui om sanatos, pentru ca poti face reactii adverse, ireparabile.

| Iote a răspuns:

Ce efect voiai sa simti?
Xananax-ul este pentru calmare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde ai luat? Era sigilat? Eu simt si la 0. 25mg laughing nu ai cum sa nu simti nimic ca iti incetineste creieru

| VladEXPLORE explică (pentru anonim_4396):

Chiar am stat cu 3 ore peste ora la care ma culcam normal si culmea ca nu ma simteam obosit deloc, da, era sigilat, era alprazolam LPH de 1mg, sincer eu as zice ca rezistenta mea la xanax se datoreaza rezistentei mele la alcool deoarece afecteaza aceeasi receptori gaba, cum a spus si cineva mai sus