| lolzdhan a întrebat:

Am mai întâmpinat o problema de când mi-am pus gipsul la picior. S-a lărgit puțin și nu știu dacă ar trebui să mă duc să îl schimb, mă cam doare puțin piciorul și nu știu dacă e normal. Pot sa îl leg mai strâns cu fașă din tifon? PS : a trecut o săpt doar de când l-am pus în ghips.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca e vreo problema.Medicul ala a pus zeci de ghipsuri pana acum nu cred ca la gresit pe al tau.
Si eu am avut picioarele in ghips si mi s-a parut la fel dar ideea este ca si asa nu poti sa iti misti foarte mult piciorul, daca iti mai strange si ghipsul nu iti va mai circula sangele.Ghipsul il pune sa iti imobilizeze piciorul sa se poata lipi, reface oasele.

| lolzdhan explică (pentru Freya1):

Mersi de sfat, dar ideea era că s-a mai înmuiat ghipsul și s-a dezumflat piciorul de aia am avut impresia. e inca fix. O să îl țin până când trebuie.

| Freya1 a răspuns (pentru lolzdhan):

Pai oricum nu til pune strans pe picior.

| N0H4CK a răspuns:

Orice-ar fi nu-l scoate! Daca consideri ca ceva nu e in regula cu el, du-te si schimba-l si lasa-l pana la termenul dat de doctor. Eu trebuia sa stau 3 sapt. cu mana in ghips, iar dupa o sapt. jumate nu am mai rezistat cu el si l-am scos. Desi nu mai durea deloc cand o aveam in ghips, dupa ce l-am scos, mana era inca umflata si ma durea la fel ca inainte. Un an de zile am stat cu mana in fașă, iar durerea a dispaut permanent abia dupa 2 ani. Un prieten de-al meu a patit la fel, desi i-am zis sa nu-l scoata mai devreme, ca o sa regrete. La el fiind putin mai grav, tot liceul a stat cu mana in fașă. Fugi la doctor si schimba-l!

| lolzdhan explică (pentru N0H4CK):

Mulțumesc de sfat!