anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am mâncat 4 biscuti varsati, un cartof mic fiert și un kiwi mic.
Nu am făcut sport azi așa ca e ok pentru o persoana care nu mănâncă mult de obicei, nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| StefanTS a răspuns:

E ceva normal.Si eu mai mananc mult in unele zile si nu mam ingrasat.Mananca fara sa iti faci grij.

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Daca ai mancat acestea toata ziua sa stii ca este foarte putin.Chiar daca tu mananci putin, nu trebuie sa exagerezi.Respecta cele 3 mese principale ale zilei si vei fi si mai slab si mai sanatos.P.s nu stiu sexul tau.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e deloc ok, este foarte putin si de calitate foarte proasta. Kiwi nu este fruct local, nu zic sa nu il mananci, dar nue sanatos, mai ales acum cand sunt atat de multe fructe in piata. Nu mai manca fructe din supermarket vara si toamna, mananca numai fructe de sezon, din piata. Si nu uita, minim 5 portii de fructe si legume pe zi, niciodata mai putin. Apoi, este absolut obligatoriu sa mananci lactate in fiecare zi (macar un pahar de lapte) si o bucata decarne cat podul palmei (altfel vei face malnutritie proteica si iti vei distruge organismul, vei ramane fara menstruatii si vei face osteoporoza inainte de vreme).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte proasta alimentatie, si insuficienta pentru un organism sanatos

| BackAgain a răspuns:

Daca e cina, e ok. Daca e toata mancarea pe ziua de azi, nu e deloc ok. Indiferent ca faci sport sau nu, trebuie sa-i dai organismului ceva din care sa-si ia energia necesara functionarii normale, iar cativa biscuiti, un cartof mici si un kiwi mic pe 24 ore nu sunt suficiente.

| Ha0s a răspuns:

Chiar nu v-ati plictisit sa-i spuneti ca NU e ok ce face? laughing

| farfuriaverdex a răspuns:

Nu, nu este ok... ai mancat fix ce nu trebuie, in loc sa mananci biscuiti mai bine alege 2 mese pe zi cu alimente care sa ii ofere corpului tau ceva nutrienti, biscuitii aia au nutrienti zero si doar calorii, cartoful cam la fel. Alege alimente cu nutrienti: proteine, carbohidrati, grasimi, toate sanatoase, plus vitamine si minerale.
Alt aspect, cand vrei sa slabesti nu este bine sa reduci dintr-o data numarul caloriilor din mai multe motive, printre care: 1. la un moment dat corpul se obisnuieste sa ii dai 5 biscuiti pe zi si nu doar ca nu vei mai arde din grasime dar vei asimila absolut tot, vei fi din ec in ce mai slabit/slabita si ulterior vei ceda si vei reveni la vechiul stil alimentar. 2. iti incetinesti metabolismul si deci indiferent cate cure vei tine mai tarziu nu o sa mai slabesti.

Răspuns utilizator avertizat