| FallenDude a întrebat:

Am mancat o pizza intreaga sad si acum ma doare burta ingrozitor... mai e si cald afara si beau intruna apa numai pot de burta stie cineva ce ar trebui sa consum mai usor ca sa scap de durerea de burta. Mentionez ca ma doare pur si simplu nu am acid sau altceva! Mai tarziu iau cina si simt ca daca mai mananc ceva explodez...;(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PinkPanther a răspuns:

Eu nu inteleg cum puteti sa bagati in voi asa de mult, simiti ca te-ai saturat nu mai mananci, daca ai fost la o pizzerie si nu mai pouteai, trebuia sa le spui sa o puna la pachet. In fine, du-te la farmacie si cere un calmant ceva, stie farmacistul ce sa iti dea, bea un ceai, stai in tins si asteapta sa iti treaca. Si daca simti ca nu mai intra nimic nu mai manca cina si gata.

5 răspunsuri:
| BGDs a răspuns:

Ia 2-3 metoclopramid si stai linistit

| MenInShadow a răspuns:

Pai nu mai manca. Asta e din cauza ca ai mancat exagerat (Daca nu esti obisnuit sa mananci asa), sau/si ai mancat cu pofta mare, si de aia, ti s-a aplecat.
Nu e obligatoriu sa iei cina in seara asta, doar culcate devreme (pe la 9, 9:30, ca sa scapi mai repede).
Nu te mai forta asa daca ai probleme din astea de stomac. Asa faceam si eu cand eram mic, mancam degeaba, si nici nu vroiam sa mananc mult.
Acuma am noroc ca fac cateva exercitii, ca pe langa tine eu mananc 3-4 pizza singur, si daca nu faceam exercitii eram obez pana acum.
Deci eu ti-am zis de la ce e, ai mancat prea mult, si cu pofta. Nu mai manca in seara, si culcate mai devreme ca sa treaca mai repede happy
funda?

| benny a răspuns:

Suporti consecintele daca esti lacom

| Nikisoara a răspuns:

Nu mai bea apa asa multa, te umfli si mai mult. bea cam un singur pahar dar cu inghitituri mici la anumite intervale, ca sa iti potolesti setea dar sa nu te mai umfli.

nu mai lua cina, sincer, daca ai crapat asa mult e posibil sa ti se faca rau daca mai pui. o sa iti treaca burta intr-o ora-doua.

succes, Lara

| Danyela2011 a răspuns:

Bea apa minerala, acidulata eu asa fac,big grin