Nu e recomandat sa iei "dupa ureche" o crema pentru acnee, pentru ca sunt diferite tipuri de ten si pot aparea complicatii.
Inainte sa ti se recomande o crema sau tratament pentru acnee e necesar sa vizitezi un dermatolog.
Reacția este normala, deoarece organismul tau elimina acneea din straturile pielii. O reacție asemănatoare am avut si eu (parul nu se îngrăşa, aveam nasul uscat si acneea mai abundenta ). Sper ca te-am ajutat!
Pentru problema ta cel mai bine este sa mergi la un dermatolog, mai ales ca de multe ori cauza aparitiei cosurilor este varsta si secretia excesiva de sebum. Eu am fost de curand la dermatolog cu aceeasi problema ca a ta, iar acesta mi-a prescris diferite cremuri si produse de curatare a tenului. Dupa doua saptamani am inceput sa observ rezultatele tratamentului si nu am remarcat aparitia acestui aspect de scoarta la atingere, dar precum ai vazut si in raspunsurile anterioare tipurile de ten sunt diferite de la persoana la persoana, iar o crema acneica necorespunzatoare poate inrautati mai mult situatia decat sa o imbunatateasca.
123456_9946 întreabă: