| Sebastian2014 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Cam de o luna si ceva dorm foarte prost noaptea. Ma trezesc de 1000 de ori, nu dorm adanc si cand ma trezesc sunt obosit si prost dispus. Am baut si ceai inainte de culcare si lapte chiar am facut si sport dar nu merge nimic. Am inteles ca ar putea fi de la stres. Intr-o amiaza am pus niste muzica si am dormit ca un prunc deci pot sa dorm cate-o data dar oricum eu nu am mai avut probleme din astea. Daca ati mai trecut si voi prin experiente de genul si ati reusit sa faceti sa fie ok as fi incantat daca m-ati putea ajuta si pe mine. Multumesc mult, la mult iani si o seara faina! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Incearca sa bei ceai de tei in fiecare seara, nu doar intr-o noapte. Ceaiul de tei are foarte multe proprietati curative, ajuta la eliminarea starilor de agitatie si anxietate, combate insomnia, exact probleme pe care le ai tu.
Evita sa stai la calculator/tv cu 2h inainte sa te pui sa dormi. Mai bine citeste o carte sau un ziar. Sa nu lasi niciun bec aprins in camera in care dormi (nu ma refer la bec normal, ci la cele micute, de la PC, intrerupator etc). Sa stii ca tulbura somnul chiar daca nu iti dai seama.
Pune 2-3 picaturi de esenta de iasomie pe perna pe care dormi.
Incearca sa iti faci un program echilibrat, sa te trezesti aproximativ la aceeasi ora zi de zi, sa nu fumezi in camera (daca fumezi), sa aerisesti in fiecare dimineata ca sa fie aerul curat.
In cateva zile sunt sigura ca vei putea dormii mai bine daca incerci toate acestea.
Am avut si eu probleme cu somnul din cauza stresului dar facand cate putin din ce ti-am scris, mi-am revenit. happy

| Sebastian2014 explică (pentru frostxtq):

Multumesc frumos de sfat mi-am luat ceai de tei si o sa incerc sa fac ce mi-ai zis. O seara faina! happy

| frostxtq a răspuns (pentru Sebastian2014):

Cu placere, la fel! happy

5 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru de cateva zile sad Inca nu s-a rezolvat...

| Sebastian2014 explică (pentru 愛日本):

Daca se rezolva imi trimit te rog un mesaj privat sa imi zici cum ai facut? mersi!

| TanteMarianne a răspuns:

Pai uite niste site-uri dupa care sa te informezi...

http://adevarul.ro/......index.html

Cu câteva condiţii: becul roşu să fie folosit la o lampă şi să fie de intesitate mică. Descoperirea duce la apariţia controverselor, cu atât mai mult cu cât cercetările din ultimii ani au arătat că sursele de lumină artificială, cum este ecranul telefonului mobil, fie cel al televizorului sau al laptopului, pot cauza tulburări de somn.
În cadrul cercetării, realizate în laborator pe cobai, specialiştii au analizat efectele pe care le au becurile de culoare asupra somnului.

http://www.realitatea.net/......98840.html

http://www.ziare.com/articole/probleme+somn+solutii