Mai bine intrebi un medic. Intra aici >> http://www.assb.ro/ si vorbesti online cu un medic;)
Ce ar trebui sa faci este sa te duci la un psiholog. El te ajuta sa treci peste toata chestia asta cu slabitul. la 17 ani cu 48-50 kg este bine, si eu am 17 ani si am 55 gk si ma simt excelent, nu sunt grasa si nici slaba, la asta ar trebui sa te gandesti si tu. Ar trebui sa vorbesti si cu mama ta, asta o sa te ajute, chiar daca nu te intelegi bine cu ea.
Si nu exista mancare normala, daca vrei sa te menti in forma incerca un stil de viata sanatos, manacand numai lucruri sanatosase, facand si sport. Si cu timpu o sa reusesti sa fi cum vrei tu, dar asta nu o sa se intample in doua zile, ci in luni, ani.
Si cu bulimia nu cred ca ai probleme, daca ai mananca mult si ai vomita plus celelalte chesti de care te invinovatesti atunci ai avea bulimie.
Sper ca te-am ajutat. Bafta!
Nu esti bulimica, ai proportii perfecte, si nu trebuie sa te gandesti mereu sa slabesti.Eu nu fac nimic, adica trebuie sa slabesc, dar nu ma abtin de la mancare, beau 2 sticle de cola pe zi la 2, 5 l si nu mi se prea face foame, dar nici nu bag ca sparta in mine.O vecina m-a sfatuit sa ma gandesc ca am slabit, sa nu ma mai gandesc ca sunt grasa, si asta m-a ajutat foarte mult. Sper sa te ajute raspunsul meu:*