| Kamikaze01737174818 a întrebat:

Salut TPU! Am nevoie urgent de un răspuns! Vreau sa mă apuc de un sport de contact mai exact de kickbox dar am deviație de sept... Mă pot apuca? O sa am vreo problema cu deviația daca mă apuc? Adică dacă cumva primesc o lovitură în nas mai tare voi avea mai mult de suferit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca te poti apuca, ca deviatia de sept te impiedica la respirat cu nasul, doar nu-ti blocheaza mainile si picioarele si nu poti lovi.
Daca esti lovit in nas, atunci nici daca esti snaatos cu nasul nu poti sa mai respiri, asta este garantat, ajungi in spital, faci operatie samd.

| Cipi1212 a răspuns:

E periculos să te apuci de sport de contact având deviație de sept.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Da, te poți apuca. Îți recomand să îți repari deviația de sept între timp.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Nu prea este ok.Iti recomand sa faci sport acasa insa nu cred ca iti dai seama cat cardio faci la un antrenament kickboxing.Nu o sa poti respira prea bine si vei obosi prea usor