Ai internet, deci ai fi gasit acolo, ca acest lucru nu e tratabil si perfect natural.
si ca sa echilibrezi balanta, si fetele unele au titai creasta de curcan) si ele au complexe. macar la baieti e mai usor, o puta care arata ca si celelalte, mai mare mai mica da e la fel anatomic. pe cand la femei, lucrurile stau mai diferit nu-ti fa tu griji de papulele alea. e un lucru natural.
e ca si cum ai avea un prezervativ cu striatii.
alti barbati poate n-au acest atuu, te poti folosi de asta. nu e o boala si nu se ia. un barbat cu papule perlate, are un avantaj fata de un barbat care nu le are. Ma rog depinde si ce vrei, sa dai la buci sau sa faci un copil. dar sa stii ca daca vrei sa faci bebe, iar sunt importante, ca o pui pe ea intr-o situatie placuta, si toate "mecanismele" de procreere sunt puse in functiune, cu acele papule. ar trebui sa te consideri norocos
Nu se observa atat de usor, eu am observat dupa 20 de ani ca am. Sunt convins ca atunci cand o sa faci sex nu o sa te dezbraci si o sa te uiti la papule impreuna cu prietena ta, ci pur si simplu o sa faceti sex, o sa va simtiti bine, fara sa stii ca sunt acolo.
Deeaandreea9156 întreabă: