Cel mai bun de a scapa de cosuri pe care il stiu este Sapunul Borax. Fratele meu a avut acnee si a scapat de ea. Il poti cumpara de la farmacie. E aproximativ 6 lei. El de acnee a scapat intr-o Luna, cam asa, dar la cateva cosuri, vei scapa mai repede. Te speli cu el dimineata si seara in zona cu probleme. :*
Ar trebui sa megi la medicul de familie. Pot ramane urme pe corp. Ar fi bun un tratament medical nu dupa ureche ca ala de mai sus.
Spirtul ca sa dezinfecteze trebuie tinut 5 minute pe locul respectiv. Daca spargi cosurile nu faci nimic decat sa imprastii bacteria si sa favorizezi dezvoltarea altor cosuri. Spirtul usuca foarte tare tenul si o sa te trezesti cu semne. Treaba ta ce alegi, eu as merge pe o crema dermatologica.
Nu e bine. Mai bine iti iei Zynerit si aplici pe locurile afectate de cosuri. Sau daca ai un singur cos, incearca sa aplici pasta de dinti si s-o lasi pe timpul noptii.
Cea mai buna metoda sa scapi de cosuri e sa cumperi o crema de la farmacie anume pentru cosuri.
Mai bine mergi la dermatolog, deoarece fiecare are tenul diferit. El iti va spune ce sa folosesti.
___Enzo întreabă: