| AcidCuSange a întrebat:

Am niste dureri cumplite in gat, si nu stiu de ce.Cand inghit ceva, ametesc si ma pun in pat.Chiar si cand mestec ma doare in gat...Am luat o casa de pastile. Ce sa fac? Nici nu ma duc maine la scoala de durerea ce o am. Puneti-va macar un pic in locul meu. E CUMPLIT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Daria a răspuns:

Stiu cum e.Eu am avut streptococ.Si am facut o saptamana tratament cu Pencilina si Moldaminstraight face
Si pe mine ma tot durea gatul ingrozitor, nu imi trecea cu nimic, pana am mai mers la alti doctori si au depistat ca am streptococ.
Asa ca cel mai bine e sa mergi la doctor, el e cel mai in masura sa te ajute.Insa pana maine cand mergi, poti lua Homeovox, e foarte bun.Il gasesti la farmacie si costa cam 15 lei.
Succes:*

2 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pai du-te la medic! :. poate ai mancat seminte sau fistic si te-ai zgariat cu o coaja in gat! tu stii mai bine ce ai facut decat noi!

| john_1578 a răspuns:

Daca ai si febra s-ar putea sa fie amigdalita. Daca nu atunci, s-ar putea sa ai o alta problema pe care nu ti-o poate spune decat medicul.