| Ryder794 a întrebat:

Am niste dureri ocazionale de inima, mai ales cand ma agit sau sunt nervos. Simt ca si cum ma preseaza ceva pe inima desi nu e foarte dureros, si trece repede. Ocazional mai simt niste crampe oarecum, tot in partea stanga a toracelui. Alteori pur si simplu stau intins in pat, si dintr-o data am tahicardie, fara sa fac nimic, gen incerc sa dorm si dintr-o data imi aud inima cum bate rapid. E posibil sa am vreo problema, afectiune, ceva? Simptomele nu sunt nasoale, dar ma gandesc ca e de ingrijorat din moment ce este afectat un organ vital.
Mentionez ca am 18 ani, deci nu ar trebui sa am probleme cu inima de pe acum, zic eu laughing.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Natalie4u a răspuns:

Este normal sa simtim uneori o usoara durere caci inima este un mușchi si mai obosește si el cand este prea solicitat. Deseori se întâmplă de la neodihna plus fumat prea mult, stres, agitatie, cei care lucreaza in toxicitate. Chiar si inhalarea mai îndelungată a aerului din spatiile cu egrasie poate rezulta tahicardie. Dar cel mai bine pentru tine ar fi sa îți ie" inima-n dinti"si sa mergi la control happy

0 răspunsuri: