| Ilie_Robert_1991 a întrebat:

Salut tpu.Am o alunita iesita in relief.De mai multe zile ma tot gandesc ca s-ar putea sa am o boala.A inceput sa ma doara cate 3 secunde si apoi nu mai doare.S-ar putea sa fie din cauza subconstientului? Sau ar trebui sa merg la medic? Asta e alunita - http://imgur.com/a/rTbgm

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexRv a răspuns:

Buna Ilie_Robert_1991!

Daca nu s-a schimbat nici forma nici culoare, daca nu a crescut si e tot la fel de cand o stii, consider ca e o alunita normala, nu ai de ce sa te preocupi.

Alunitele cancerigene sau nu, nu provoaca durere de 3 secunde cum descrii tu. Cred ca e vorba de subconstientul tau care de multe ori ne joaca farse.

Daca te simti mai sigura, poti consulta un dermatolog sau medicul de familie!

O zi faina!

2 răspunsuri:
| Camillemiacarolina a răspuns:

Unele alunite sunt cancerogene, asa ca mergi mai bine la medic si spune-i ca te deranjeaza de un timp.Asta ar fi cel mai bine, ca daca ceva din timp sa o inlature si sa nu ai probleme mai incolo.Succes

| Ilie_Robert_1991 explică (pentru Camillemiacarolina):

Alunita o am de cand eram mic.Nu si-a schimbat nici forma, nici culoarea.