| GriRazvan a întrebat:

...Am o alunita pe spate.mare 0.7 cm cam asa.si iesita.si ma jeneaza adica as vrea sa scap de ea.cum sa fac? vreau pareri. ceva metode naturiste fara operatie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| OGO a răspuns:

Salut: Eu am auzit ca daca o legi cu par din coada de cal si o strangi cat suporti tu se reteaza si nu mai creste la loc.Asa am facut si eu cu o alunita care mi-a iesit pe gat si ma incomoda cand purtam lantic.Am aproape 1 an de cand am facut asta si nu a mai aparut. BAFTA

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Am auzit de metoda OGO. Se mai scapa cu tubul criogenic(de la farmacie). Numai ca alunitele sunt foarte periculoase daca sunt zgandarite(pot conduce la cancer de piele), deci un medic te poate sfatui. Cu mijloace naturiste, intra pe net, cauta,, alunite,, si ai sa inveti singur ce si cum.

| fabiola a răspuns:

Lasa un medic dermatolog sa faca asta, metodele naturiste pot infecta zona!

Răspuns utilizator avertizat