Nu trebuie să-ţi fie frică, dacă nu are infecţie (ţi se putea agrava, ajungănd puroiul la nervi sau pulpa dentară incât să trebuie făcută o extractie,dar, nu te speria, nu e cazul tău dacă ai zis că nu ai, iar de anestezie să nu-ţi fie frică, e doar un ac mic, nici nu-l simţi).Ce-ţi va face? Nimic să te doară, asta trebuie să te intereseze.O să o trateze, probabil o să te mai cheme de câteva ori.Mergi cu încredere şi spală-te pe dinţi!
Ok. o sa ma duc la dentist sa vad ce pot rezolva. Am mai avut o problema cu o masea (avea puroi care ajunsese la nerv ) si poate ca exagerez sau poate nu dar gingia era foarte umflata (vreo 2-3 cm). Am fost la clinica si imi facuse anestezie. Vreau sa spun ca a trebuit sa bage acel ac de 2 ori in locuri diferite. Era o durere de nedescris . Totusi mersi de raspuns.
Cu multă plăcere.Aşa am păţit şi eu, mi-a dat vreo 3-4 anestezii să prindă pentru că aveam puroi, dar nu o să simţi, cel puţin eu nu am simţit decât o furnicătură.
Ascult-o pe mamica ta pentru ca vrea ce este bine pentru tine.Du-te acum pentru ca se poate complica daca mai stai si chiar o sa te doara.Succes!
Asa am stat si eu cu maselele cariate si la una a trebuit sa-mi faca extractie, iar la celelalte la care nu era asa grav, mi-a polizat si mi-a pus ceva acolo. nu te doare, si mai bine te duci acum, nu cand e prea tarziu. Anestezia nu doare, nu se compara cu injectia adevarata, dar decat sa ramai ca mine la aproape 14 ani cu gauri de la extractie...Du-te cat mai curand!
Deeaandreea9156 întreabă: