| MihayG a întrebat:

Am o durere de picior stang si nu stiu ce pot avea.Ma doare pe articultii, si nu prea pot merge! Ce pot face? Mi-a spus cineva ca ar putea fi din cauza venelor, s-au "incalecat".Ce pot face in aceasta privinta? Funda cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poate fii o artrita, dar pentru a fi sigur/a consulta un medic internist cu experienta!
Ca tratament eficient ti-as recomanda PUTEREA URSULUI-GEL ANTIREUMATIC PENTRU MASAJ CU EFECT DE INCALZIRE. Se aplica in locuri dureroase si se maseaza usor pana cand gelul intra complet in piele.Ar trebui sa iti faci si un set de analize medicale recomandate de medicul internist, exista posibilitatea sa fie vorba de reumatism articular si trebuie sa iti faci ASLO-ul.
Te pup!

| MihayG explică (pentru anonim_4396):

Iimulumesc chiar am sa incercwinking

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Pai trebuie sa mergi la cineva care se pricepe la masaj. si trebuie sa repeti masajul la picior de mai multe ori. happy