anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o durere de stomac de vre.o luna, nu este o durere mare, dar ma doare stomacul inainte de masa, dupa. Iar mancarea o aleg foarte greu pentru ca vomit dupa ce mananc. Cand am momentele ala chiar daca beau apa vomit. Dar daca vomit dupa masa ma simt ok, rare ori m.ai fac si temperatura s.au frisoane. Fac des si deeare chiar daca iau furalizadon. Am slabit in greutate si ma simt si slabit. Am fost la dispensar, iar doctorota nu era acolo si trebuia sa vina in vreo ora si eu trebuia sa plec la munca si s-a oferit asistenta sa se uite. Ma pus pe un pat ma apasa pe stocat nu ma durea nicaieri, doar danjos de capu pieptului daca intelegeti. Si mi-a spus ca am o rana pe stomac dar (nu iti poti da seama doar printr.o apasare simpla pe stomac ). Mi.a dar reteta dar fara efect pastilele care mi le.a dat sunt : Controloc 20 mg, gastrofiat 1g, motilium 10 mg. Nu pot sa imi dau seama ce am, am sa consult un medic dar pana atunci va rog sa imi spuneti si mie cateva pareri, sfaturi etc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alinadianaaa a răspuns:

Posibil ca ai luat un virus helicobacter pylori.Pentru a stabili un diagnostic trebuie sa realizezi o endoscopie si niste analize la scaun si sange.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil ai ulcer.
Mergi la un gastroentereolog, pentru ca netratat poti murii cu zile!