| Nickyt a întrebat:

Salut, TPU. Am o intrebare. Am avut COVID-19, de pe 5 mi-a fost rau, febra, voma, urmatoarea zi starea de voma si iar vomat. Am crezut ca e o simpla raceala sau am mancat ceva ce nu-mi place si o sa-mi treaca. Dar m-a tinut mai multe zile la rand, am avut si ceva palpitatii la inima, dar acum ma simt bine. Oricum, am facut testul mai tarziu, cam in ziua a-8-a si abia dupa 2 zile mi-a venit rezultatul pozitiv. Dar eu stiu ca am citit undeva ca daca nu mai am simptome 3 zile la rand, febra, dureri de cap, de stomac etc as putea sa ies din casa cu masca. Cum este pana la urma? Pentru ca este cam aiurea sa stau in carantina inca, au trecut 16 zile de pe 5 pana acum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 saptamani e destul

| Nickyt explică (pentru anonim_4396):

Stiu, au trecut mai mult de 2 saptamani, pot sa ies din casa cu masca?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nickyt):

Da

Unde scrie, de unde stii daca pot sa ies sau nu? Au trecut 16 zile, as vrea sa ies cu masca.

| Februar30 a răspuns (pentru Nickyt):

Salut. Cum se face acum testul pentru covid? Iti ia cu betisorul din nas?

| Nickyt explică (pentru Februar30):

Salut, scuze ca iti raspund mai tarziu. Faza este ca iti face si un test PCR, dar si un test rapid. Testul rapid o sa zica ca esti suspect de covid, dar PCR-ul nu da gres. Cam da, cu betisorul din nas si din gat, si iti ia si sange. Dureaza o zi-doua pana vin rezultatele.

Mersi frumos

| Nickyt explică (pentru Februar30):

Nu ai pentru ce! Sanatate multa!

Asa urat se recolteaza? Parca i-l baga destul de adanc: https://www.youtube.com/watch?v=LKh9v77Uzbc&ab_channel=DWNews&t=9s

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dracu te a pus sa faci testul

L-am facut pentru ca imi era putin greu sa respir, de fapt imi este si acum si voiam sa-mi fac o radiografie.

Ee acu te prinde revelionu in casa

Doar pana pe 26 trebuie sa stau.

Ratezi colindu

| Irinelp a răspuns:

Dacă ești pozitiv mai bine stai în casă dacă nu vrei să ai probleme cu legea, nu contează ce ai citit pe net, ești pozitiv stai în casă.

| Raspundebine1 a răspuns:

Nu mai esti contagios dupa 2 saptamani, dar virusul ramane in corp pana la o luna, dupa o sa dezvolti anticorpi

| Nickyt explică (pentru Raspundebine1):

Da, dar pot sa ies din casa? Daca le cer voie? Cu masca?