| narut0b0rut0sasuke7kurama1038 a întrebat:

Cam de azi a inceput sa ma doara zona dreapta a pieptului ce inseamna asta? Ma doare numai daca ma apas sau iau o sticla de apa in mana sau fac ceva cu mana dreapta. Nu va ganditi la prostii si am vazut si cateva rasp pe net si sunt ingrijorat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheMaker a răspuns:

Poate fi vorba despre tendinită (întindere a unui tendon). De asemenea, poate fi vorba și despre o întindere musculară.
Ține brațul în repaus o perioadă și ia niște pilule antiinflamatorii de la farmacie. Dacă situația nu se îmbunătățește, fuga la doctor.

| narut0b0rut0sasuke7kurama1038 explică (pentru TheMaker):

Multumesc de sfat si de raspuns! oricum aveam decat o febra musculara de la incercarea de a tunde iarba si am stat incordat. =)

3 răspunsuri:
| mudokins78 a răspuns:

Se numeste raceala la nivel intercostal! apare odata la 2, 3 ani!
din curiozitate,. esti nascut vara?

| narut0b0rut0sasuke7kurama1038 explică (pentru mudokins78):

Nu. sunt nascut iarna. oricum mi-am dat seama ca am facut o febra musculara pentru ca am incercat sa tund iarba prin curte si am stat incordat. oricum multumesc pentru raspuns.