| RockforRO a întrebat:

Salut TPU,am o intrebare:
Cand eram mic eram numit batoza pentru ca eram foarte gras,mic si umflat, acum ca am crescut am 1.83 m, 68 kg, 83 in piept (nu am facut sala sau exercitii) si 16 ani impliniti de 1 luna si vreau sa stiu daca as avea sanse daca mananc sanatos,ma tin de exercitii si antrenamente daca imi pot face un corp,,lucrat", si ca sa le arat tuturor ca orice om poate sa ajunga cum doreste daca acesta munceste din greu si chiar isi doreste asta cu toata inima big grin
Dau funda la cel mai bun raspuns big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Unde este vointa...se poate
ai sanse foarte mari
corpul uman este uimitor. daca te ti de dieta si exercitii poti ajunge urmatorul van dame
succes

| RockforRO explică (pentru thalyslly):

Am vointa, asta cred si eu, corpul uman este posibil de lucruri incredibile, unde este vointa poti face orice, si plus de asta am factorul moral ca vreau sa arat tuturor ca cei de care isi bat joc intr-o zi ii vor depasi big grin

| larisalary12 a răspuns:

Da poti sa ajungi asa cum iti doresti, dar daca ai in gena sa fi mai plinut si na, nu chiar

| RockforRO explică (pentru larisalary12):

No,am fost plinut doar cand eram mic, acum sunt slab si inalt, nu cred ca o am in gena sa fiu gras, eu is slab acum big grin

| larisalary12 a răspuns (pentru RockforRO):

Aha, ok