Sanii unei femei sunt inegali..sanii oricarei femei sunt inegali...nu ai de ce sa ti faci probleme.
Oricum se stie ca suntem inegali. Orice om are mana stanga mai lunga decat dreapta. Nici fata noastra nu este chiar asa simetrica, tu de ce crezi ca iesim mai bine in poze pe o singura parte? Nici sprancenele nu sunt egale... nu stiu la femei dar iti zic la barbati ca nici macar testiculele nu sunt egale... Nu iti mai face grij ca nu e chiar asa rau, plus ca ar trebui chiar sa te bucuri, pentru ca barbatul tau are de ales dintre 2 variante de sani ))
Deci raspunsul asta a fost super tare ))) pe prietenul meu nu-l deranjeaza posibil gandeste cum ai zis tu)))) doar ca pe mine ma deranjeaza si am vrut sa vad parerea oamenilor)
Buna, nu este adevarat in legatura cu mainiile. Doar organele pereche le avem inegale, membrele in schimb pot diferentia doar din cauza unor malformatii sau a unor accidente in care a survenit scurtarea uneia dintre ele!
Buna, da este adevărat, nu suntem simetrici din punct de vedere al organelor pereche, iar membrele ne naștem cu ele inegale dar după ce se definitivează (mâinile-picioarele) marea majoritatea le au inegale în procent de 85-90%, iar 10% le avem egale. Depinde de corpul tău, fiecare e diferit și unic, iar treaba cu palma tot așa ține, strict de cum îți e sa te definitivezi ca și corp, nu toata lumea le are inegale, nici eu nu le am inegale. Sper că te am ajutat!
Sanii nu vor fi niciodata egali.
Oamenii nu sunt simetrici de exemplu daca pun o palma peste alta una e mai mare.
Deci nu este o problema nu?
Deloc.Si eu trec prin aceeasi situatie.Si toate fetele din lume
Nici atunci nu este o problema cand stau in casa imbracata mai suptire si uneori (rar) imi simt sanul mai mare, mai rece fata de celalalt?
Buna, da este adevarat, nu suntem simetrici din toate punctele de vedere, dar a membrelor si a palmelor nu sunt asimetrice! Doar in cazul in care te nasti cu anumite malformatii! Deci asimetria tine doar de organele pereche interne si externe.