| JustAod a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare, credeți ca daca mananc in oras de maxim 2-3 ori pe saptamana pot slabi? Fac sala de o luna si am slabit 5 kg chiar daca mancam uneori in oras, dar imi numar caloriile si daca mananc in oras nu prea mai mananc restul zilei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"daca mananc in oras de maxim 2-3 ori pe saptamana pot slabi?"

dacă in oraș mănânci câte un covrig (doar), sigur slăbești!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Adopta un stil de viata si o alimentatie echilibrata si nu va mai fi nevoie sa numeri caloriile.
Pastreaza mesele in oras pentru iesirile cu prietenii si/sau iubitul, max o data pe saptamana.

| JustAod explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Oricum in general mananc destul de sănătos,mananc oua pui carne de vita si uneori orez, nu mananc chips-uri sau dulciuri deloc, doar uneori in oras cate un kebab, si in zilele in care mananc in oras mănânc mai putin acasa, sau deloc.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru JustAod):

Problema cu mancarea din oras este ca ea contine monoglutamat de sodiu. Intarzie receptorii din creier sa primeasca semnalul de satietate. Practic, in mintea ta, ramai flamand(a) dupa mesele in oras, chiar daca ai burta plina.
Nu te pacali singura, mesele in oras nu ajuta la silueta.

| JustAod explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Stiu ca nu ajuta, de aceea incerc sa nu mai mananc in oras

| kalasnicov22 a răspuns:

Depinde ce prostii mananci, cantitatea si cat de bine stii sa numeri, si daca trisezi.
Dar la cum ai formulat intrebarea, slabitul este ultima ta problema.