Da cred ca ar trebui! Suna ACUM la urgente! Si pe mine tot asa ma durea : in partea dreapta, piciorul drept mi-era amortit, mi-era greata, ameteam si nu ma simteam bine deloc. Nici pe mine nu ma mai suparat pana pe 20 februarie anul asta. Mana, cand a vazut ca ma simt rau a sunat la urgente. Acolo, la spital mi-au zis ca am apendicita. A doua zi pe 21 februarie m-au operat, nu am simtit nicio durere Dupa m-au dus in salon, a doua zi m-am ridicat din pat, mergeam fara nicio problema... Apoi am tinut o luna regim cu carne fiarta, oua fierte, lactate si legume+fructe care nu fermenteaza! Succes si sa te faci bine! Dar sa suni acum la urgente pentru ca daca se sparge in tine faci septicemie, o boala a sangelui, care nu scapi foarte usor de ea si daca nu scapi mori! Un coleg de-al meu era sa faca septicemie si te sfatuiesc pentru binele tau sa suni acum ! FUNDA?
Si pe mine ma durea acolo cum alergam la sport si cand mergeam la scoala; imediat cand ajungeam in curtea incepea durerea. Ieri, am stat numai in casa si m-a durut din nou. Astazi ma voi duce sa fac analize si la un control; sper sa nu fie nevoie de operatie.