| UserFaraNumelmao a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare, de fiecare data când vreau sa beau multă apa, imi vine în gura un gust metalic și o senzație de vomă, țin sa menționez ca obisnuiam sa beau câte 4-5 litri pe zi din cauza unei probleme a rinichilor mei, ce credeți ca am? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Brizbriz a răspuns:

Covid...

| existential a răspuns:

De ce nu il intrebi pe urologul care se ocupa de rinichii tai? (sau pe medicul de familie - daca nu stie, macar o sa iti spuna catre ce specializare sa te indrepti).
Pe TPU primesti cele mai random pareri, de la persoane care n-au vreo legatura cu medicina.

Apropo, cand mergi la medic: sa ii spui toate simptomele pe care le ai, tot istoricul tau medical, medicatie curenta si suplimente, stil de viata, alimentatie. In felul asta poate ajunge la o concluzie cat mai exacta, legata de acea problema cu gustul.

| Vecinul16 a răspuns:

Daca esti fata poate sa fie sarcina. Daca ai diabet si te tratezi cu metformina poate fi si asta o cauza.