| TomAlex3 a întrebat:

Salut TPU! Am o întrebare. De la un timp iau pastile pentru amigdalide puțin umflate.Si de când le iau simt numai mâncărimi pe corp.Dar dacă mă scarpini cel mult 10 secunde mi se face o linie roșie acolo. Ce ar trebui sa fac pentru nu a-și mai avea mâncărimea.Cauza mâncărimii este că sunt alergic la antibiotice

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da este alergie, mergi la un medic alergolog sa te consulte

| dullcat a răspuns:

Opresti administrarea si mergi din nou la medic.

| Simpatic a răspuns:

Pai este alergic la acel medicament si ai urticarie, adica un fel de "intepaturi de tantari" care te mananca intruna, ori opresti medicamentul (dar asta nu va face alergia sa treaca decat abia peste cateva zile, poate sa tina si 2 saptamani) si mergi la medic din nou pentru a gasi un alt medicament la care nu esti alergic.
Ori afli de la farmacie daca nu cumva poti sa continui tratamentul iar alaturi de el sa iei antihistaminice.
Desi recomandat ar fi mersul la medicul care ti-a recomandat medicamentele pentru gat!

| Dragobeta a răspuns:

Daca stii ca esti alergic la un antibiotic, de ce nu i-ai spus medicului? Poti face complicatii grave, pana la deces.
Opreste tratamentul si mergi dimineata la medicul curant.