| BunaZiuaMerio a întrebat:

Salut tpu.Am o intrebare foarte importanta.Cu ce pot sa imi dau jos parul de pe,, scrot" sau cum s-o numi? Cu crema epilatoare nu merge, ca am incercat si acum ma mananca pielea.La inceput ma ustura cat timp era crema pe piele.Cu bigul nu pot deoarece mi-e frica sa nu ma tai.

Am nevoie de ajutorul baietilor mai mari sau chiar barbati.Am 14 ani.Nu zic ca nu ma rad, dar cel putin pe scrot nu pot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu un aparat de ras, care are protecție, gen Gilette Fusion.

| Bizon95 a răspuns:

Depilare permanenta
depilare cu ceara
depilator care "apuca" (NUSH cum ii zice ca nume)
penseta
etc.

in afara de prima, restul dor, chiar RAU
dar TRE' sa SUFERI ca sa fi frumoasa, asta... frumos tongue

| BunaZiuaMerio explică (pentru Bizon95):

Deci daca fetele au testicule si penis, atuncihee hee)).Dar mersi de informatii

| Bizon95 a răspuns (pentru BunaZiuaMerio):

Deh mama, la cati barbati se depileaza, iti dai seama ca nu face nimeni aparate speciale pentru ei, deci trebuie sa te multumesti cu ce se poate

iar daca m-ar manca si pe mine... ideea, atunci mi-as face depilare permanenta, si nu din cauza durerii, ci din cauza ca scap de tot de problema (tot restul, chiar cu smulgere, tot creste la loc)