| Cristibrd92 a întrebat:

Salut TPU, am o intrebare, ieri la scoala fratele meu a primit o minge in fata pe partea dreapta, a spus ca pe moment a vazut in ceata, dupa nu a avut nimic, pe seara a observat ca daca sta intr-o anumita pozitie cand se uita in jos, vede o pata neagra, ce ar trebui sa fac? Va rog ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este normal sa vada pete negre, acum avand capul obosit dupa o zi grea si dupa lovitura. Sa se culce imediat si sa doarma 8-9 ore bune si maine nu va avea nimic.

| dullcat a răspuns:

Buna.Vorbeste cu parintii, fratele tau are nevoie de un consult la oftalmolog.

| ioana748 a răspuns:

Impactul a fost destul de puternic.
O sa treacă, nu este grav.

| sweetys a răspuns:

Mergeti la medicul de familie, va poate indruma. La 6 ani am primit o mingie in fata, nimic grav, ca am avut ruptura la nas si ca acum am nasul stramb, nu se mai pune. Mai bine previ, nici o data nu se stie ce poate fi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic.
Va trece in cateva zile.
Dar sa nu mai forteze ochiul in pozitia in care vede pata.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Vorbiți cu părinții și mergeți la medicul de familie. O lovitură la cap niciodată nu o tratați cu superficialitate, căci mai devreme sau mai târziu problema se poate agrava!