| Radu_Theodor_1995 a întrebat:

Am o intrebare la care chiar as vrea raspuns. Am 14 ani si am dureri de genunchi si chiar trosnesc rotulele cand fac genuflexiuni (partiale unghi 90°) mentionez ca practic parkour de 2 ani insa de fiecare data cand ma antrenez fac incalzire si tot ce trebuie. De ce am durerea de la crestere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| StefanAdrian911 a răspuns:

Nu are legatura cu cresterea.
Este posibil,o dislocare a rotulei.
Iti propun sa te pui pe bara cu Parkour-ul.
Du-te la un medic,consulta-te cu el, si vezi daca ai dislocare de rotula, este destul de grav, si este motiv de operatie.
Mare grija, si succes!

| Radu_Theodor_1995 explică:

Pai da dar pot sa folosesc normal piciorul dar doar simt acea durere

Si in plus nu a fost o accidentare in timpul antrenamentului pur si simplu am inceput sa simt durerea si la antrenamente nici nu ma fortez peste limita

Si eu stiu ca dislocat inseamna ca tendonul sa nu mai faca legatura cu osul deci muschiul arputea sa se contracte iar piciorul nu s-ar misca iar eu il pot misca