Profita de caldura! Cand este acea canicula afara, iesi si fa sport pentru a transpira mai mult. Prin transpiratie se vor elimina toate chimicalele din sange(daca mai sunt)ce-ti provoaca dependenta fizica. Psihic vorbind, facand sport cred ca vei adopta un nou stil de viata. Pe langa asta, e destul de nasol sa fumezi la peste 30 grade Celsius.
Pentru mine nu este nasol.Acum 1 luna am mers sa lucrez 1 zi la cineva.Erau vreo 35 grade celsius si ma rog eu fumam ca fara tigari nu aveam chef de munca.Dar vreau sa ma las deja am 3 zile de cand nu fumez, dar inca mai am dependenta de a fuma, dar ma abtin cu greu si nu stiu cat va dura asta.
Pana la urma, creierul si tot corpul raspund vointei noastre. Daca ai vointa, nimic nu iti sta in cale. Nu te vei lasa de acest obicei daca doar zici ca ai.
E foarte bine ca vrei sa faci asta, atat fizic, pentru sanatatea ta, cat si fizic, pentru creier! Ma bucur pentru tine. Incearca sa faci ceva sa-ti ocupe timpul, cum ar fi sportul, cititul, cantatul, uitatul la filme/seriale, desenatul. Facand ceea ce iti place o sa uiti si nu o sa te mai gandesti la viciul tau. Multa bafta!
Multumesc mult.Dar filmele mai putin ma ajuta.dar sportul da..ca de o vreme am cam slabit din cauza tigarilor acum ma las definitiv si sper sa pot pune macar 7-8kg pe mine.
bybyka_7356 întreabă: