anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare la voi! De vreo cateva zile nu ma simt in apele mele, nu ma simt bine! Parca nu as fi eu ala care eram inainte! Va rog sa imi ziceți o metoda de a imi reveni!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De unde sa stim noi motivul pentru care esti tu asa? Bea 2-3 beri si iti revii.

| Donsavas a răspuns:

Discuta cu un psiholog! Ai nevoie de consiliere.

| Dalmore a răspuns:

Incearca sa iesi putin afara, sa te plimbi, chiar si singur. Ai prieteni? Eu cand ies cu prietenii uit de toate problemele. Incearca sa vorbesti cu cineva. Ce te supara?

| elcosmin a răspuns:

Te cred. Fiecare am avut momente de genul. Sigur nu ai avut vreun soc? Trebuie sa te relaxezi si sa lasi motivul sa vina la tine. Atunci iti vei da seama cu adevarat ce ai. Eu la varsta de 13 ani (in 2013) era sa ma prinda un hot, din fericire am reusit sa scap. Am ajuns acasa si vreo 3 zile ma simteam foarte ciudat, parca nu eram eu. Deci privește schimbarile din ultima perioada, si vezi ce sta diferit. Oricum iti spun eu ca e temporara aceasta stare

| SantalPorcocale a răspuns:

Ia molly

| Puneo a răspuns:

Un dus rece și o plimbare prin padure...