anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare legata de penisul meu.In stare fleasca,nu am nicio problema cu decolatarea penisului,pot sa decolatez tot preputul acela.Dar in stare de erectie,pot sa decolatez pielea pana se termina capul,dupa nu prea ma lasa, deci pot decolata cat sa se vada tot capul.Nu ma doare cand il decolatez in erectie sau fleasca, dar problema e ca vreau sa-l decolatez mai mult in stare de erectie.In stare fleasca se decolateaza mai mult decat in erectie.Cred ca e de la acea ata, e cam stramta.Sunt virgin, am 15 ani si m-am operat de fimoza.Ce parere aveti, am obsevat ca in timp se mai largeste acea ata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CocosGras a răspuns:

Salut! stai linistit happy este perfect normal..cand o sa te dezvirginezi vei vedea ca poti sa o "belesti" pana la capatwinking sper ca te-am ajutat big grin