Ai nevoie de colonoscopie, sa vada daca e ceva pe intestinul gros.ar putea fi si hemoroizi, mergi la medic
Ca sa stii ce ai trebuie sa faci colonoscopie, poti avea polipi pe intestinul gros, hemoroizi, si alea dor la fiecare defecatie. Cere i medicului trimitere la colonoscopie, de cit timp te doare? Ai fost recent constipat/ă? Esti fata sau baiat?
Buna,
Du-te la doctor neaparat. Cere si o colonoscopie(o sa ti-o faca oricum). Nu te culca pe o ureche, m-am operat de polip colo-rectal la 20 de ani. Tot asa, aveam dureri si faceam cu sange, am dat vina pe hemoroizii pentru ca sufeream de asa ceva pana am inceput sa am niste stari mai mari de rau, si la colonoscopie mi-a gasit un astfel de polip.
Daca nu sangereaza cu atat mai bine, insa da, poti sa ai si afectiuni mai grave sau doar o fisura anala, hemoroizii interni, cel mai sigur iti va spune doctorul. Daca va fi necesar sa faci o colonoscopie, sa nu-ti fie frica, iti dai seama, eu am facut-o ca fata la 20 de ani, slaba moarta la 49 de kg, pe viu si n-am patit nimic. Altii mai fac cu anestezie sau mai stiu eu ce chestii, intra-devar e incomod, nu e nimic placut in faptul ca practic iti baga un tub pe tot colonul, dar repet, e pentru sanatatea ta, fa-o!
Sanatate multa!