| Cosminel25 a întrebat:

am o intrebare si accea este : De ce nu cresc?
Am 1, 40 si am, 12 ani.
Sunt in clasa a-6-b si colegi mei sunt mult mai inalti.
Ce trebuie sa fac sa am 1, 45 pentru ca eu cred ca nu e normal 1, 40 la 12 ani. Ce sport sa fac, sa stau agatat de bara, pot face asta altceva, acasa ce pot face?
Dau funda, la cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mascatu69 a răspuns:

Prietene ai 12 ani cam cat de inalt vrei sa fi, am prieteni mult mai mari (la ani) decat mine si sunt de aceeasi marime ca tine mai mult sau mai putin... Mai mananca ciorba si la urma vino cu aceeasi intrebare. Sau pune si tu pe cineva sa te intinda unu te tine de picioare si altu de mainiwinking.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ei au si 2 m nu inseamna ca trebuie si tu mai baiete. corpurile sunt foarte diferite. eu la 15 ani inca aveam 1.45 laughing. ai tot timpul sa cresti stai linistit

| Peridava a răspuns:

Stai linistit. Ai abia 12 ani. Baietii cresc pina la 21, de multe ori in ultimii ani. Pe de alta parte, depinde si cum sint parintii tai. Daca sint micuti... Da, sportil ajuta, dar nu sa stai agatat de bara. Daca ar ajuta, ti s-ar lungi doar miinile. Fa baschet, inot.

| Valentin15 a răspuns:

Dude stai linistit ai timp sa cresti eu sunt in a 10 si am 1.87 si e normal ca la varsta ta sa ai 1.40 si la 12 cat ai vrea sa ai 1, 90

| AL_Lidia_2001 a răspuns:

Chiar daca nu cresti acum, vei creste la lceu.mai ai timp pana la 18 ani.dar daca vrei sa cresti, incearca sa faci un sport :* success!

| zpymaximus a răspuns:

Poti face handboll (recomand) intr-o luna cresti 10 cm