| IuuxxI a întrebat:

Am o întrebare, sper sa ma ajutati cat mai repede. Deci sunt fată si vreau să mă îngraș cel puțin 5-10 kg / lună, până în Iulie că atunci mă voi duce la mare și mi-e rușine să mă dezbrac că-s prea slabă fmm viațăhee hee, deci ce aș putea mânca sa se pună pe mine? Si pe la ce oră? Că vreau să am picioare groase și jmequerelaughing) cine mă ajută/ îmi face un program ce și cand sa mananc, primește fundă! Restul vot. Vă rog repede! ^^ scuzați categoria happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bagă slănina cu ceapă, 2 pîini pe zi, multă cola si de obicei fast foodurile, astea te ingrasă, dar acum depinde de organismul tău că poti minca mult si consistent si să nu se pună gram pe tine, sau poti minca o farfurie de ciorbă si să pui 5 kg in plus.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cîti ani ai păpușă.

| IuuxxI explică (pentru CristiDinBucuresti):

16;; 3

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru IuuxxI):

Multi inainte, si multă sănătate, cum te numesti?

| corhaz a răspuns:

Esti de tip somatic ectomorf dupa cum imi dau seama.este foarte greu sa iei in kilograme este opusul celor care sunt endomorfi adica nu pot slabi nicicum.ar trebui sa mananci 4000 5000 de calorii pe zii.ar trebui sa iei concetrate proteice alea sunt bune pentru cei care vor sa puna greutate