Nuuu! Normal..., si verisoara mea baut acum o saptamana si ea are 11 ani si nu a patit nimic. N-ai ce pati.
Buna
nu mori, dar nu crezi ca esti prea micuta sa consumi cafea? cafeaua cauzeaza diferite boli cardio...asa ca, gandeste-te inainte sa bei o ceasca cu cafea, poti servi un ceiut
O seara buna
Bună!
NU mori, stai liniştită!
Dar, pe viitor, NU mai bea cafea.
Toate cele bune.
Desigur ca poti muri, fetele de varsta ta n-ar trebui sa bea cafea la varsta ta. Iti spun serios acum peste 2 ani vei avea boala encefalus renaktus. Din cauza acestei boli iti va cadea parul, iar pielea iti va deveni uscata, pana cand vei muri : incet, incet, incet....incet.
Da poti. Dumnezeu s-a suparat pe tine ca i-ai baut toata cafeaua si o sa vrea sa te ia la el sa-i faci alta Scuze, n-am putut sa ma abtin....nu, nu poti
Da, o credem deoarece a pus la categoria Sanatate. Daca vroia sa faca o gluma o punea la Trivia/Amuzante.
Eu nu beau cafea, dar cum sa mori, unde ai auzit de asa ceva, asta este culmea, cafea are cofeina dar nu are o asa cantitate incat sa faci infact...
Cum sa mori? eu beau cafea de la 12 ani cate 1 cana in fiecare dimineata, nu patesti nimic.stai linistita, nici de la 1litru de cafea fundita?
Salut, poți muri! Tot ce e prea mult dăunează, adică vreau să spun că oricine poate muri de cafea dacă bea prea, prea, PREA MULTĂ CAFEA! Nu e bine să bei cafea la vîrsta aceasta dar nu e fatal
Nu...dintr-o simpla cafea nu dar l; a varsta ta nu e indicat sa consumi