| Alex2526 a întrebat:

am o mare problema! Am 17 ani si de o saptamana cand ma trezesc gasesc pe pielea care acopera capul penisului mici taieturi care ma ustura foarte rau! Unele s-au cicatrizat si s-au facut urate iar altele deocamdata nu! Si in acea zona mi se exfoliaza pielea si ramane rosu, ce pot face sa trec peste aceste probleme!? Fara doctor! Multumesc! Si care este marimea ideala a penisului la 17 ani si grosimea lui! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se sinucide penisul din prea multa lipsa de activitate. Fara doctor nu se poate, serios. Dermatologul nu te mananca si nici nu-ti baga ace in penis ca in filme. Du-te la dermatolog.
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.

| Docmiau a răspuns:

E posibil să ai balanită de cauză infecțioasă. În mod normal ți-as prescrie antibiotice unguent, însă e major să nu fii alergic la ele. Kanamicina deşi e unguent oftalmic, dă rezultate bune genital. Alte unguente "pişcă" tare.
Sfat: evită acumularea de urină sau lichid seminal între prepuț şi capul glandului. Evită să stai cu lenjeria transpirată pe tine.
Mărimea şi grosimea nu contează, ci să ai o iubită pasională cu tine. Asiaticii sunt mici acolo şi sunt 3 miliarde.