anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,TPU! Am o mare problema.Am doar 12 ani si acum ceva timp mi-au aparut niste vergeturi pe sani. Vreau sa mai spun ca nu sunt albe.Mama nu e de acord in legatura cu crema de galbenele. Zice ca sunt mult prea mica si chestii de-astea.Acum vreo saptamana mi-a zis ca a vorbit cu doctorul de familie si a zis ca dupa ceva timp vordisparea, dar eu nu sunt de aceeasi parere.Am citit pe net ca dupa aproximativ un an sau doi se vor face albe si nu voi mai putea scapa de ele. crying Chiar nu stiu ce sa fac.Ce credeti ca ar trebui sa fac? La farmacie se poate cumpara o crema de galbenele de catre un copil de 12 ani neînsoţit de un parinte? Daca nu se poate,ce ar trebui sa fac ca sa-mi dispara vergeturile(fara sa stie mama)? Va rog, ajutati-ma! P.S. Mama este cam tot timpul acasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Dar si crema de galbenele e inutila. Alea se trateaza ''partial'' doar cu laser
Asa e, daca devin albe nu mai scapi de ele nici cu laser.

Răspuns utilizator avertizat
| 95Cosmin a răspuns:

Poza, daca nu, nu te credem(glumeam)
Si eu am asa ceva, vergeturile apar pentru ca ai crescut prea repede si pielea nu a avut timp sa se intinda corespunzator.Medicul are dreptate, vor disparea in timp, si eu am cautat pe internet remedii dar nu am gasit.

Răspuns utilizator avertizat
| AnnielaIoana a răspuns:

Crema de galbenele se elibereaza fara prescriptie medicala, insa nu va avea nici un efect asupra vergeturilor.Nu ai ce sa faci decat sa hidratezi foarte bine pielea, ca pe viitor sa nu mai intampini astfel de probleme. Poti incerca Crema Antivergeturi de la Sanosan dar NU IUTA SA INTREBI la farmacie daca este recomandata varstei tale.

| Chainsaw a răspuns:

Eu spun sa te duci la farmacie sa vezi daca poti cumpara crema de galbenele.In mod normal ai avea nevoie de prescriptie de la doctor dar totusi e o crema si s-ar putea sa o poti cumpara si fara prescriptie.

| JuneRose a răspuns:

Exista la farmacie diverse creme. poti intreba. Dar grabeste-te pana nu isi schimba culoarea...cu cat mai repede cu atat mai bine. Vorbeste cu mama ta, trebuie sa inteleaga